Rotterdam Talent Circle

Hé, talentvolle Rotterdammert! Waar jonge mensen zijn, bruist het van de energie. Energie om te willen veranderen, jezelf te ontwikkelen en impact te maken. Laten we samen lokale initiatieven en vooruitgang stimuleren door kennis, ideeën en interesses met elkaar te delen. Welkom, je bent nu deel van de Rotterdamse Talent Circle!

Deel jouw vraagstuk waarbij je de kennis of mening van anderen nodig hebt. Nodig anderen uit voor een interessante lezing die eraan zit te komen in Rotterdam. Praat over ontwikkelingen op het gebied van sociale innovaties. Of inspireer anderen door het delen van een nieuw initiatief waarmee wordt gewerkt aan een beter Rotterdam van morgen. Twijfel niet en deel het!

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-right-open-big","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"184328"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"digits","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 


 

Posts

Plaats en lees hier de laatste updates over professionele ontwikkeling, lokale initiatieven en maatschappelijke vraagstukken.
 

   NAAR POSTS   

Agenda

Tips en inspiratie voor relevante evenementen in Rotterdam.

 

   NAAR AGENDA   

Wie is wie?

Onze community groeit elke maand met nieuwe Talenten uit de stad. Nieuwsgierig naar de andere leden?
 

   NAAR WIE IS WIE   


 

 

 

MeetUps

Hieroo Rotterdam organiseert MeetUps voor de Talent Circle over actuele onderwerpen.

 

   NAAR MEETUPS   

Vraag en Antwoord

Stel hier je vragen aan de Rotterdamse community.

 

   NAAR VRAAG EN ANTWOORD   

Kennisbank

Een verzameling van alle geüploade data.
 

 

   NAAR KENNISBANK   

 

 

 

 

Cookie-instellingen