Amsterdam Talent Circle

Hé, Amsterdams talent! Waar jonge mensen zijn, bruist het van de energie. Energie om te willen veranderen, jezelf te ontwikkelen en impact te maken. Laten we samen lokale initiatieven en vooruitgang stimuleren door kennis, ideeën en interesses met elkaar te delen. Welkom, je bent nu deel van de Amsterdam Talent Circle!

Amsterdam groeit en bloeit. Deze ontwikkelingen bieden oneindige mogelijkheden, maar roepen ook veel nieuwe vraagstukken op over o.a. leefkwaliteit, saamhorigheid, diversiteit, mobiliteit en duurzaamheid. In wat voor stad willen wij leven en welke ontwikkelingen zijn hier bepalend voor? 

Deel jouw vraagstuk waarbij je de kennis of mening van anderen nodig hebt. Nodig anderen uit voor die interessante lezing over een autoluw Amsterdam. Praat over een nieuwe ontwikkeling op het gebied van sociale innovaties. Of inspireer door het delen van dat ene initiatief waarmee eenzaamheid in de stad wordt tegengegaan. Twijfel niet en deel het!

 

Actueel

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-right-open-big","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"184104"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"digits","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Posts

Plaats en lees hier de laatste updates over professionele ontwikkeling, lokale initiatieven en maatschappelijke vraagstukken.

   Naar updates   

Agenda

Tips en inspiratie voor relevante evenementen in Amsterdam.
 

   Naar Agenda    

Wie is wie?

Onze community groeit elke maand met nieuwe Talenten uit de stad. Nieuwsgierig naar de andere leden?

   Naar wie is wie?   

 

 

MeetUps

Hieroo Amsterdam organiseert MeetUps voor de Talent Circle over actuele onderwerpen.
 

   Naar MeetUps   

Vraag en antwoord

Stel hier je vragen aan de Amsterdamse community.
 

  Naar vraag en antwoord  

Kennisbank

Een verzameling van alle geüploade data.

 

   Naar kennisbank   

 


 

Aangesloten bedrijven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen